Smazání účtu
Chystáte se smazat svůj uživatelský účet. Toto rozhodnutí je nevratné. Smazáním účtu se stane následující:
- Vaše nadcházející aktivity zrušíme a účastníkům vrátíme vstupné, pokud nějaké zaplatili.
- Vaše registrace na nadcházející aktivity zrušíme.
- Vaše koncepty smažeme.
- Váš zůstatek v peněžence pošleme na váš výchozí bankovní účet, pokud dosahuje minimální částky pro výplatu. Jinak připadne platformě.
- Vaše osobní údaje anonymizujeme.
Účet bude kompletně smazán nejdříve za 30 dní. Pokud máte nějaké transakce ve zpracování, se smazáním účtu počkáme, dokud se nevypořádají. Faktury a další finanční doklady uchováme podle zákona i po smazání účtu.
Úplný přehled najdete v Zásadách ochrany osobních údajů, čl. 12.
Pro smazání účtu se přihlaste. Jinak nemůžeme ověřit, že účet patří vám.
Přihlásit se